Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155622
Назва: 076 Кваліфікаційна робота бакалавра "Шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства"
Автори: Волкова, Руслана Володимирівна
Ключові слова: ПІДПРИЄМНИЦТВО, ХЛІБОПЕКАРСЬКА ГАЛУЗЬ, РИНОК ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ.
Дата публікації: чер-2020
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – підприємницька діяльність хлібопекарського підприємства. Предмет дослідження – теоретичні і практичні аспекти підвищення ефективності діяльності підприємства хлібопекарської галузі. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності хлібопекарського підприємства. Методи дослідження – у вирішенні поставлених завдань була використана система сучасних методів: абстрактно-логічний, порівняльного економічного аналізу, логічного узагальнення, графічний та табличний методи. Отримані результати. У першому розділі надано характеристику теоретичним основам ефективності господарської діяльності та розвитку бізнесу в хлібопекарській сфері. У другому розділі проведено аналіз та здійснена оцінка ефективності підприємницької діяльності ПрАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9». У третьому розділі наведено та обґрунтовано напрями підвищення ефективності хлібопекарського підприємства. Сфера практичного застосування результатів роботи – підприємства, що здійснюють підприємницьку діяльність у хлібопекарській галузі
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155622
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волкова Р.В..pdf192,58 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Волкова квал робота.rar106,17 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.