Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГордієнко, Дар’я-
dc.date.accessioned2020-07-31T06:44:06Z-
dc.date.available2020-07-31T06:44:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155902-
dc.descriptionМета дослідження: оцінка конкурентоспроможності нової продукції з метою планування найбільш ефективного запуску нового товару та моніторинг ринку для коректного планування товарних залишків перед запуском новинки. Методи дослідження та апаратура: диференційний метод оцінки якості продукції, системний аналіз, пошук асоціативних правил з використанням аналітичної платформи « Deductor» Економічна ефективність: очікується позитивною завдяки здійсненій оцінці конкурентоспроможності нового товару відносно існуючих брендів та розробки рекомендацій щодо формування товарних залишків.ru_RU
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 124 Системний аналіз, НТУ "Дніпровська політехніка", м. Дніпро, 2020 р. Практична цінність роботи полягає в можливості підвищення товарообігу на підприємстві торгівлі за рахунок коректної оцінки конкурентоспроможності запланованого до запуску нового товару та раціонального планування заказів після запуску продукціїru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectдиференційний аналізru_RU
dc.subjectDATA MININGru_RU
dc.subjectасоціативні правилаru_RU
dc.titleСистемний аналіз попиту та конкурентоспроможності продукції на ринку з використанням методів Data Miningru_RU
dc.title.alternativeПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки Гордієнко Дар’ї Андріївни академічної групи 124-16з-1 спеціальності 124 Системний аналізru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_ГордиенкоД_спец124(СистемныйАнализ).pdf174,76 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.