Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155991
Назва: Розробка електричної схеми міської трансформаторної підстанції
Автори: Литвинюк, Денис Сергійович
Ключові слова: реактивна потужність;трансформаторна підстанція;конденсаторні установки;електропостачання
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Литвинюк Д. С. Розробка електричної схеми міської трансформаторної підстанції : дипломна робота бакалавра / Д. С. Литвинюк. / Дніпро, 2019. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Електроенергія, як особливий вид продукції, володіє певними характеристиками, що дозволяють судити про її придатність в різних виробничих процесах. Сукупність таких характеристик, при яких приймачі електроенергії здатні виконувати закладені в них функції, об'єднані під загальним поняттям якості електроенергії. Одним з основних питань, пов'язаних з підвищенням якості електроенергії в мережах, що вирішуються як на стадії проектування, так і на стадії експлуатації систем промислового електропостачання, є питання про компенсацію реактивної потужності, що включає вибір доцільних джерел, розрахунок і регулювання їх потужності, розміщення джерел в системі електропостачання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155991
Розташовується у зібраннях:Кафедра електроенргетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141-16ск-1 Литвинюк Д.С..pdf409,52 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.