Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156005
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Український Інженерний Технічний Центр») |
Інші назви: | Increasing the competitiveness of an enterprise (based on the materials of LLC “Ukrainian Engineering Technical Center”) |
Автори: | Тертиця, Олексій Миколайович |
Ключові слова: | КОНКУРЕНЦІЯ, КОНКУРЕНТНА БОРОТЬБА, КОНКУРЕНТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, SWOT-АНАЛІЗ |
Дата публікації: | чер-2020 |
Бібліографічний опис: | Тертиця О.М. Підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Український Інженерний Технічний Центр») / О.М. Тертиця. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 76 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності і конкурентних переваг підприємства; досліджено функції конкурентоспроможності; визначено рівні конкурентоспроможності; наведено загальну характеристику та організаційну структуру підприємства; оцінено конкурентне середовище підприємства; проаналізовано ефективність фінансово-господарської діяльності ТОВ «Український інженерний технічний центр»; визначено напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом вдосконалення організаційно-управлінської структури та системи менеджменту підприємства; вибрано і обґрунтувано конкурентну стратегію ТОВ «Український інженерний технічний центр». |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності і конкурентних переваг підприємства; досліджено функції конкурентоспроможності; визначено рівні конкурентоспроможності; наведено загальну характеристику та організаційну структуру підприємства; оцінено конкурентне середовище підприємства; проаналізовано ефективність фінансово-господарської діяльності ТОВ «Український інженерний технічний центр»; визначено напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом вдосконалення організаційно-управлінської структури та системи менеджменту підприємства; вибрано і обґрунтувано конкурентну стратегію ТОВ «Український інженерний технічний центр». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156005 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули.pdf | 154,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Робота Тертиця.rar | 38,74 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.