Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156005
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Український Інженерний Технічний Центр»)
Інші назви: Increasing the competitiveness of an enterprise (based on the materials of LLC “Ukrainian Engineering Technical Center”)
Автори: Тертиця, Олексій Миколайович
Ключові слова: КОНКУРЕНЦІЯ, КОНКУРЕНТНА БОРОТЬБА, КОНКУРЕНТНЕ СЕРЕДОВИЩЕ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, SWOT-АНАЛІЗ
Дата публікації: чер-2020
Бібліографічний опис: Тертиця О.М. Підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ТОВ «Український Інженерний Технічний Центр») / О.М. Тертиця. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 76 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності і конкурентних переваг підприємства; досліджено функції конкурентоспроможності; визначено рівні конкурентоспроможності; наведено загальну характеристику та організаційну структуру підприємства; оцінено конкурентне середовище підприємства; проаналізовано ефективність фінансово-господарської діяльності ТОВ «Український інженерний технічний центр»; визначено напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом вдосконалення організаційно-управлінської структури та системи менеджменту підприємства; вибрано і обґрунтувано конкурентну стратегію ТОВ «Український інженерний технічний центр».
Опис: Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності і конкурентних переваг підприємства; досліджено функції конкурентоспроможності; визначено рівні конкурентоспроможності; наведено загальну характеристику та організаційну структуру підприємства; оцінено конкурентне середовище підприємства; проаналізовано ефективність фінансово-господарської діяльності ТОВ «Український інженерний технічний центр»; визначено напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства шляхом вдосконалення організаційно-управлінської структури та системи менеджменту підприємства; вибрано і обґрунтувано конкурентну стратегію ТОВ «Український інженерний технічний центр».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156005
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титули.pdf154,89 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Робота Тертиця.rar38,74 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.