Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156361
Назва: Експертна система щодо рекомендації місця працевлаштування в ІТ галузі
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента Галушки Іларіона Вікторовича напряму підготовки 124 "Системний аналіз"
Автори: Галушка, Іларіон
Ключові слова: аналіз даних;рекомендаційні системи;DATA MINING;text mining;автоматизація;обробка даних
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: ринок вакансій фахівців з інформаційних технологій і програмного забезпечення. Предмет дослідження: вимоги роботодавців до фахівців з інформаційних технологій і програмного забезпечення, умови праці та переваги компаній. Практична цінність: роботи полягає у створенні експертної системи для виявлення найкращого місця для працевлаштування ІТ спеціаліста, базуючись на найвигідніших умовах праці.
Опис: Мета дослідження: розробка рекомендаційної системи щодо найкращого місця для працевлаштування ІТ спеціаліста з урахуванням його кваліфікаційних характеристик і базуючись на найвигідніших умовах праці. У першому розділі розроблено систему автоматизованого збору вакансій з віддаленого ресурсу та збереження вакансій в локальній БД. У другому розділі розроблено програму для систематизації вакансій та перекладу вакансій англійською мовою. У третьому розділі розроблено три рекомендаційні системи, а саме: рекомендаційну систему вакансій на веб сторінці та у мобільному додатку, рекомендаційну систему вибору компанії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156361
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Галушка_спец124м.pdf225,17 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.