Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГречка, Денис
dc.date.accessioned2020-10-11T09:07:07Z
dc.date.available2020-10-11T09:07:07Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156363
dc.descriptionПредмет досліджень: процеси компаундування (змішування) напівфабрикатів отриманих від переробки нафти, вибір постачальника згідно критеріїв . В інформаційно-аналітичному розділі розглянуто процеси переробки нафти та дана характеристика отриманих напівфабрикатів, хімічних сполук та дані їх детонаційні особливості. Сформульовані цілі і задачі досліджень. У спеціальному розділі з використанням офісного пакету програм Excel отриманні оптимальні рішення по максимуму доходу від збуту товарних марок бензину в умовах обмежень на об’єми напівфабрикатів та діючих попит. Провести аналіз та розрахунок оптимального постачальника сировини для підприємства.ru_RU
dc.description.abstractОб’єкт досліджень: Діяльність ТОВ «ДнепрOIL» по підготовці товарних бензинів та вибір постачальника сировини. Практична цінність роботи полягає в підготовці методичних матеріалів для формування оптимальних рішень по підготовці суміші товарних бензинів в умовах різних обмежень, які можуть бути використані в ТОВ «ДнепрOIL».ru_RU
dc.description.abstractМета досліджень: Отримання максимального доходу від продажу товарних бензинів, що аналізуються.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпереробка нафтиru_RU
dc.subjectОПТИМІЗАЦІЯru_RU
dc.subjectтоварні бензиниru_RU
dc.titleСистемній аналіз та оптимізація процесу підготовки паливної суміші для АЗСru_RU
dc.title.alternativeПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента Гречки Дениса Ярославовича напряму підготовки 124 "Системний аналіз"ru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Гречко_спец124м.pdf193,95 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.