Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156369
Назва: Оптимізація асортименту готової продукції кондитерського виробництва
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента Литвиненка Андрія Сергійовича спеціальності 124 Системний аналіз
Автори: Литвиненко, Андрій
Ключові слова: модель;прогноз;організаційне управління;економічна ефективність;асортимент;план випуску
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Предмет дослідження: виробнича діяльність фабрики «Торговий дім «Солодощі»» Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства.
Опис: Мета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції та проведення антикризових заходів в умовах сучасних економічних відносин На базі аналізу статистичних даних розроблена модель оптимального плану випуску продукції та впровадження антикризових заходів сучасних ринкових відносин підприємства ТОВ «Торговий дім «Солодощі»». Розроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва та запропоновані заходи формування сучасного аналізу та впровадження економічних заходів підвищення рентабельності підприємства. Запропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів та аналізуючи перелік можливих загроз макросередовища на підприємстві запропоновані заходи реінжинірингу бізнес процесів підприємства ТОВ «Торговий дім «Солодощі»». Запропоновані заходи можуть бути використані в подальшій діяльності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156369
Розташовується у зібраннях:Кафедра системного аналізу і управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Литвиненко_спец124м.pdf220,61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.