Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156415
Назва: Комп'ютерна система кондитерської фабрики «Харків'янка» з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі
Автори: Арендарчук, А.Д.
Ключові слова: КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА, КОМПЮ’ТЕРНА СИСТЕМА, ПК, МЕРЕЖА
Дата публікації: 15-лип-2020
Бібліографічний опис: Арендарчук А.Д. Комп'ютерна система кондитерської фабрики «Харків'янка» з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі: атестаційна робота бакалавра спеціальності 123 \ Арендарчук А.Д. - Дніпро, 2020. 87 стр.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт: комп’ютерна система кондитерської фабрики «Харків'янка» з опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі. Мета: створення комп’ютерної системи для підрозділів кондитерської фабрики «Харків'янка». Розроблена комп’ютерна система з можливістю гнучкої зміни числа і набору виконуваних функцій шляхом перепрограмування, орієнтована на побудову мережі для адміністративних підрозділів підприємства «Харків'янка», а також для збору, пересилання та підготовки статистичної інформації. Система виконана відкритою і дозволяє здійснювати технічну і програмну модернізацію системи, а так само забезпечує виконання функцій з об’єднання підрозділів у мережу; збір обробку, накопичення інформації у базах даних; комунікацію між кінцевими споживачами у різних підрозділах та доступ до загальних ресурсів. Розробка комп’ютерної мережі виконана відповідно до завдання на кваліфікаційну роботу бакалавра. Розроблена схема мережі реалізована у вигляді моделі на симуляторі Cisco Packet Tracer і перевірена її робота.
Опис: атестаційна робота бакалавра
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156415
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформаційних систем та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Арендарчук_ДП.pdfатестаційна робота бакалавра2,23 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.