Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156548
Назва: | Визначення реологічної подоби свинцю та сталей для плоскої гарячої прокатки |
Інші назви: | Determination of rheological analogy of lead and steel for flat hot-rolled products |
Автори: | Кухар, В. В. Курпе, О. Г. |
Ключові слова: | фізичне моделювання;коефіцієнт пропорційності;істинний опір деформації;гаряча прокатка;марки сталі;физическое моделирование;коэффициент пропорциональности;истинное сопротивление деформации;горячая прокатка;марки стали;physical modeling;proportionality coefficients;true strain resistance;hot rolling;steel grades |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Кухар В. В. Визначення реологічної подоби свинцю та сталей для плоскої гарячої прокатки / В. В. Кухар, О. Г. Курпе // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2020. – № 61. – С. 153-162. |
Короткий огляд (реферат): | Пошук умов та марок сталі різноманітного призначення, в тому числі тих, які виробляються способом термомеханічної прокатки, властивостям яких відповідає свинець як матеріал-аналог, для використання його в подальшому фізичному моделюванні. Поиск условий и марок стали различного назначения, в том числе тех, которые производятся способом термомеханической прокатки, свойствам которых соответствует свинец как материал-аналог, для использования его при дальнейшем физическом моделировании. Search for conditions and steel grades of various purposes, including those produced by the method of thermomechanical rolling, which properties are similar to lead as a material-analogue, for its further implementation in physical modeling. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156548 https://doi.org/10.33271/crpnmu/61.153 |
Розташовується у зібраннях: | Збірник наукових праць НГУ. - 2020. - № 61 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 552,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.