Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156666
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика») |
Інші назви: | Management of competitiveness of the enterprise in the foreign market (according to materials of JSC "Zaporizhzhya Confectionery Factory") |
Автори: | Клименко, Анна Дмитрівна |
Ключові слова: | ЕКСПОРТ, ЗОВНІШНІЙ РИНОК, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ІМПОРТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ, УПРАВЛІННЯ |
Дата публікації: | гру-2019 |
Бібліографічний опис: | Клименко А.Д. Управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика») / А.Д. Клименко. – Д. : НТУ «ДП», 2019. – 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає процес управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретично-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку; наведено характеристику підприємства ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» та продукції, що випускається; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів; проаналізовано основні показники підприємницької та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; оцінено конкурентоспроможність підприємства; запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає процес управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретично-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку; наведено характеристику підприємства ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» та продукції, що випускається; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів; проаналізовано основні показники підприємницької та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; оцінено конкурентоспроможність підприємства; запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156666 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Клименко.pdf | 174,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.