Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Ю. Г.-
dc.contributor.authorПацера, С. Т.-
dc.date.accessioned2020-12-18T16:40:46Z-
dc.date.available2020-12-18T16:40:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКравченко Ю. Г. Розрахунок складових сили різання на передній поверхні абразивного зерна / Ю. Г. Кравченко, С. Т. Пацера // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2020. – № 62. – С. 168-176.ru_RU
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.33271/crpnmu/62.168-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156841-
dc.description.abstractМета. Розробити інженерну методику і на основі параметрів процесу шліфування вивести формулу прямого розрахунку дотичної і нормальної складових сили різання на передній поверхні абразивного зерна.ru_RU
dc.description.abstractPurpose. The purpose of this paper is to develop the engineering methodology and derive a formula for direct calculation of the tangential and normal components of cutting force on the front surface of the abrasive grain based on the parameters of the grinding process.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"ru_RU
dc.subjectдотична і нормальна силаru_RU
dc.subjectповерхня зсувуru_RU
dc.subjectодиничне зерноru_RU
dc.subjectкут нахилуru_RU
dc.subjectкут положенняru_RU
dc.subjecttangential and normal forceru_RU
dc.subjectshearing surfaceru_RU
dc.subjectsingle grainru_RU
dc.subjecttilt angleru_RU
dc.subjectposition angleru_RU
dc.titleРозрахунок складових сили різання на передній поверхні абразивного зернаru_RU
dc.title.alternativeCalculation of the components of cutting force on the front surface of the abrasive grainru_RU
dc.typeArticleru_RU
dc.identifier.udk621:922ru_RU
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2020. - № 62

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf417,92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.