Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157326
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Ілля | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-21T17:07:34Z | - |
dc.date.available | 2021-01-21T17:07:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157326 | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.title | Експертне оцінювання як засіб визначення напрямку економічного зростання підприємства харчової промисловості | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТИЩЕНКО І.В. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА.pdf | 724,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.