Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157420
Назва: | Забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром») |
Інші назви: | Provision of effective management of an enterprise (based on the materials Private JSC “Concern Khlibprom”) |
Автори: | Руденко, Тетяна Андріївна |
Ключові слова: | ВИТРАТИ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, ПРИБУТКОВІСТЬ, РЕАЛІЗОВАНА ПРОДУКЦІЯ, УПРАВЛІННЯ |
Дата публікації: | гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Руденко Т.А. Забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Концерн Хлібпром») / Т.А. Руденко. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 98 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства ПрАТ «Концерн Хлібпром». Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методичні основи забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів в Україні; узагальнено інформацію про ПрАТ «Концерн Хлібпром»; здійснено аналіз основних економічних результатів діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проведено аналіз фінансових результатів, фінансової стійкості, ліквідності, прибутковості діяльності підприємства; здійснено аналіз витрат ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проаналізовано ефективність використання персоналу, основних та оборотних засобів підприємства; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного управління діяльністю ПрАТ «Концерн Хлібпром». |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства ПрАТ «Концерн Хлібпром». Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: вивчено теоретично-методичні основи забезпечення ефективного управління діяльністю підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів в Україні; узагальнено інформацію про ПрАТ «Концерн Хлібпром»; здійснено аналіз основних економічних результатів діяльності ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проведено аналіз фінансових результатів, фінансової стійкості, ліквідності, прибутковості діяльності підприємства; здійснено аналіз витрат ПрАТ «Концерн Хлібпром»; проаналізовано ефективність використання персоналу, основних та оборотних засобів підприємства; розроблено заходи щодо забезпечення ефективного управління діяльністю ПрАТ «Концерн Хлібпром». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157420 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Руденко.pdf | 278,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Руденко.rar | 38,4 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.