Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157435
Назва: | Організація контролю якості на сучасному виробничому підприємстві (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») |
Інші назви: | Organization of quality control at a modern production enterprise (based on the materials of Private JSC “Kyiv Confectionery Factory “Roshen”) |
Автори: | Александрова, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | ЯКІСТЬ, ПРОДУКЦІЯ, УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ, КОНТРОЛЬ, КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, МІЖНАРОДНИЙ СТАНДАРТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, СИСТЕМА ЯКОСТІ, ЕФЕКТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ. |
Дата публікації: | гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Александрова Т.С. Організація контролю якості на сучасному виробничому підприємстві (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / Т.С. Александрова. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 96 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес організації контролю якості на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до організації контролю якості на сучасному виробничому підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто поняття якості та її роль в забезпеченні конкурентоспроможності продукції; з’ясовано сутність управління якістю; визначено методи організації контролю якості продукції на підприємстві; надано загальну характеристику ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; проаналізовано фінансово-економічний стан та стійкість підприємства; оцінено фактори конкурентного середовища; обґрунтовано доцільність впровадження системи якості на підприємстві; розроблено заходи для впровадження системи якості у ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність запропонованих заходів. |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес організації контролю якості на підприємстві ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до організації контролю якості на сучасному виробничому підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто поняття якості та її роль в забезпеченні конкурентоспроможності продукції; з’ясовано сутність управління якістю; визначено методи організації контролю якості продукції на підприємстві; надано загальну характеристику ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; проаналізовано фінансово-економічний стан та стійкість підприємства; оцінено фактори конкурентного середовища; обґрунтовано доцільність впровадження системи якості на підприємстві; розроблено заходи для впровадження системи якості у ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність запропонованих заходів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157435 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Александрова.pdf | 174,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Диплом.Александрова.rar | 48,7 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.