Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157436
Назва: | «Підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства» (за матеріалами АТ «Житомирський маслозавод») |
Інші назви: | Improving the efficiency of product range management of a production enterprise "(according to JSC" Zhytomyr Dairy Plant ") |
Автори: | Дядюра, Марина Іванівна |
Ключові слова: | ТОВАРНИЙ АСОРТИМЕНТ, МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ, АСОРТИМЕНТНА ПОЛІТИКА, СИСТЕМА ЗБУТУ, SWOT-АНАЛІЗ, ЗБУТОВА ДІЯЛЬНІСТЬ, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА |
Дата публікації: | гру-2020 |
Бібліографічний опис: | Дядюра М.І. Підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства (за матеріалами АТ «Житомирський маслозавод») / М.І. Дядюра. – Д. : НТУ «ДП», 2020. – 111 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт дослідження – процес формування заходів щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом АТ «Житомирський маслозавод». Мета кваліфікаційної роботи – є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто підходи щодо трактування категорії управління асортиментом; визначено сучасні аспекти формування асортиментної політики підприємства; проаналізовано місце системи збуту в управлінні асортиментом; наведено загальна характеристика діяльності та організаційна структура АТ «Житомирський маслозавод»; проаналізовано техніко-економічні та фінансові показники підприємства; досліджено якість та конкурентоспроможність АТ «Житомирський маслозавод»; обґрунтовано ціна реалізації товарної продукції та молочної галузі України; сформовано ефективна збутова діяльність АТ «Житомирський маслозавод»; оцінено економічний ефект від запропонованих шляхів удосконалення. |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і адміністрування), Дніпро, 2020. Об’єкт дослідження – процес формування заходів щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом АТ «Житомирський маслозавод». Мета кваліфікаційної роботи – є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності управління товарним асортиментом виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто підходи щодо трактування категорії управління асортиментом; визначено сучасні аспекти формування асортиментної політики підприємства; проаналізовано місце системи збуту в управлінні асортиментом; наведено загальна характеристика діяльності та організаційна структура АТ «Житомирський маслозавод»; проаналізовано техніко-економічні та фінансові показники підприємства; досліджено якість та конкурентоспроможність АТ «Житомирський маслозавод»; обґрунтовано ціна реалізації товарної продукції та молочної галузі України; сформовано ефективна збутова діяльність АТ «Житомирський маслозавод»; оцінено економічний ефект від запропонованих шляхів удосконалення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157436 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Дядюра.pdf | 170,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Диплом Дядюра.rar | 58,02 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.