Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157441
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДузенко, Аріна Олександрівна-
dc.date.accessioned2021-02-02T22:04:42Z-
dc.date.available2021-02-02T22:04:42Z-
dc.date.issued2020-12-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157441-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження ‒ процес управління ефективністю діяльності підприємства з виготовлення екологічно чистої продукції Мета дослідження - узагальнення та розвиток науково-методичних підходів і розробка на їх підставі пропозицій щодо підвищення ефективності підприємницької діяльності з виготовлення екологічно чистої продукції. У першому розділі визначені сучасний стан та тенденцій розвитку ринку екологічно чистої продукції в галузі аграрного виробництва. Узагальнені наукові підходи до управління підприємницькою діяльністю з виробництва органічної продукції. У другому розділі здійснений аналіз особливостей розвитку ринку органічної продукції. Визначені фактори підвищення попиту на продукцію екологічно чистого виробництва. У третьому розділі розроблені рекомендації щодо підвищення економічної ефективності виробництва екологічно чистої продукції.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectЕКОЛОГІЧНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО, ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТА ПРОДУКЦІЯ, АГРОВИРОБНИЦТВО, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ, РИНОК.ru_RU
dc.title«Удосконалення організаційних засад підвищення ефективності екологічного підприємництва»ru_RU
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дузенко А.О..pdf420,77 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
КР_Дузенко А.О..rar1 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.