Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157593
Назва: Методичні вказівки та завдання до навчальної практики студентів напряму підготовки 12 «Комп’ютерні науки» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології»
Автори: Гнатушенко, В. В.
Коротенко, Г. М.
Коротенко, Л. М.
Шевцова, О. С.
Ключові слова: Навчальна практика;Комп’ютерні науки;Інформаційні системи та технології
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та завдання до навчальної практики студентів напряму підготовки 12 «Комп’ютерні науки» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» / В.В. Гнатушенко, Г.М. Коротенко, Л.М. Коротенко, О.С. Шевцова. – Дніпро: НТУ «ДП», 2020. – 122 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять стислі відомості про вивчення та використання технологій вирішення задач обробки різних видів даних, елементів програмування, а також висвітлюють деякі питання застосування технології спадної розробки (проектування) програм методом покрокової деталізації та проектування їхнього графічного інтерфейсу. Розглянуто застосування цієї технології для різноманітних видів алгоритмів (лінійного, розгалуженого, циклічного тощо). Методичні вказівки призначені для студентів інформаційних спеціальностей, що займаються вивченням технологій програмування для різних мов програмування, тому що ці підходи можуть використовуватися для застосування будь якої мови програмування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157593
Розташовується у зібраннях:Кафедра iнформаційних технологій та комп'ютерної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_ІТКІ_НавчПракт_Мет_Вказ.pdfМетодичні вказівки та завдання до навчальної практики студентів напряму підготовки 12 «Комп’ютерні науки» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології»3,93 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.