Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157659
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKravchenko, Yu.
dc.contributor.authorDerbaba, V.
dc.date.accessioned2021-04-02T08:56:06Z
dc.date.available2021-04-02T08:56:06Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationYu. Kravchenko Empirical definition of the shearing angle and chip-edge contact length when cutting / Yu. Kravchenko, V. Derbaba // Національний гірничий університет. Збірник наукових праць. – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2020. – № 63. – С. 123-133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157659
dc.description.abstractSimplification of shearing angle determination during chip formation and improving the determination of chip-edge contact length with the corresponding derivation of new calculation empirical formulas.uk_UA
dc.description.abstractСпрощення визначення кута зсуву при стружкоутворенні і удосконалення визначення довжини контакту стружка-лезо з відповідним виводом нових розрахункових емпіричних формул.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectedgeuk_UA
dc.subjectchip formation angleuk_UA
dc.subjectshearing angleuk_UA
dc.subjectcutting forcesuk_UA
dc.subjectthickening ratiouk_UA
dc.subjectcutting speeduk_UA
dc.subjectrake angleuk_UA
dc.subjectлезвиеuk_UA
dc.subjectугол стружкообразованияuk_UA
dc.subjectугол сдвигаuk_UA
dc.subjectсилы резанияuk_UA
dc.subjectкоэффициент утолщенияuk_UA
dc.subjectскорость резанияuk_UA
dc.subjectпередний уголuk_UA
dc.titleEmpirical definition of the shearing angle and chip-edge contact length when cuttinguk_UA
dc.title.alternativeЕмпіричне визначення кута зсуву та довжини контакту стружка-лезо при різанніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk621:922uk_UA
Розташовується у зібраннях:Збірник наукових праць НГУ. - 2020. - № 63

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf503,03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.