Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158204
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шишкова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Калашникова, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Новицька, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T07:06:42Z | - |
dc.date.available | 2021-07-05T07:06:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Шишкова Н. Л. Вимоги системи управління до якості облікової інформації / Шишкова Н. Л., Калашникова Є. О., Новицька Д. А. // Проблеми і перспективи обліку, аналізу і аудиту: матеріали всеукраїн. наук.-практ. конф., 1 - 3 груд. 2015 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2015. – С. 48-50 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158204 | - |
dc.description.abstract | Облікова інформація як складова економічної є одним із видів даних, що характеризують виробничо-господарську діяльність підприємства. Облікова інформація відрізняється великим обсягом і різноманітністю, складністю логічної та відносною простотою арифметичної обробки їй властивий масовий характер обчислень, які виконують за типовими алгоритмами з певною періодичністю. Облікова інформація має складну ієрархічну структуру, на нижньому щаблі якої містяться інформаційні одиниці — реквізити, що не піддаються подальшому логічному поділу [1]. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НГУ | uk_UA |
dc.subject | облікова інформація | uk_UA |
dc.subject | система управління | uk_UA |
dc.title | Вимоги системи управління до якості облікової інформації | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 657+657.6 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми і перспективи обліку, аналізу та аудиту : матеріали всеукраїн. наук.-практ. конф., 1 – 3 груд. 2015 р., м. Дніпропетровськ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Верстка Конференція_ОіА Cd 732-48-50.pdf | 240,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.