Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158693
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельченко, Віталіна Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-23T10:37:00Z | - |
dc.date.available | 2021-08-23T10:37:00Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.citation | Омельченко В.В. «Удосконалення системи поводження з відходами на підприємстві ТОВ «Малбі-Фудс»: Кваліфікаційна робота магістра / Омельченко В.В. - Дніпро, 2020. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158693 | - |
dc.description | Мета та завдання кваліфікаційної роботи. Метою роботи є виявлення джерел утворення відходів, визначення переліку відходів, що утворюються в процесі діяльності підприємства, визначення фізико-хімічних характеристик відходів, розрахунок класу небезпеки відходів, ідентифікація та класифікація відходів, розрахунок нормативів утворення відходів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | ШОКОЛАДНЕ ВИРОБНИЦТВО | uk_UA |
dc.subject | КЛАСИФІКАЦІЯ ВІДХОДІВ | uk_UA |
dc.subject | ТЕМПЕРУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | ТЕРМОСТАБІЛІЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | МАТЕРІАЛЬНИЙ БАЛАНС | uk_UA |
dc.subject | РЕАЛІЗАЦІЯ ЕКОДИЗАЙНУ | uk_UA |
dc.subject | БІОРОЗКЛАДНОГО ПЛАСТИКУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення системи поводження з відходами на підприємстві ТОВ «Малбі-Фудс» | uk_UA |
dc.title.alternative | Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра екології та технологій захисту навколишнього середовища |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Омельченко В.В. - 101-19з-1.pdf | Кваліфікаціна робота магістра спеціальності 101 «Екологія» | 314,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.