Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786
Назва: | Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв |
Автори: | Ігнатенко, Олександр |
Ключові слова: | вакуумна сушарка;виробництво пива;ПІДСИСТЕМА УПРАВЛІННЯ;КОНТРОЛЕР |
Дата публікації: | 12-вер-2021 |
Видавництво: | НТУ «Дніпровська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Ігнатенко О. І. Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Ігнатенко Олександр Іванович. – Д.: НТУ «ДП», 2021. – 93 с. |
Короткий огляд (реферат): | Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки. Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки. Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід. Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних. Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління. Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786 |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Ігнатенко.pdf | 3,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.