Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786
Назва: Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв
Автори: Ігнатенко, Олександр
Ключові слова: вакуумна сушарка;виробництво пива;ПІДСИСТЕМА УПРАВЛІННЯ;КОНТРОЛЕР
Дата публікації: 12-вер-2021
Видавництво: НТУ «Дніпровська політехніка»
Бібліографічний опис: Ігнатенко О. І. Автоматизація технологічного процесу виготовлення легкоалкогольних напоїв : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Ігнатенко Олександр Іванович. – Д.: НТУ «ДП», 2021. – 93 с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт розробки − система автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану вакуумної двохвальцьової сушарки. Мета розробки – вдосконалення процесу сушки пивних дріжджів у вакуумній двохвальцьовій сушарці за рахунок впровадження більш ефективного автоматичного керування температурою матеріалу на поверхні барабану сушарки. Виконавчим органом для досліджуваної системи автоматичного керування температурою матеріалу на барабані вакуумної сушарки є заслінка у паропроводі та її привід. Були визначені статичні та динамічні характеристики моделі об’єкта управління, застосовані методи аналізу та обробки даних. Результатами досліджень є отримана імітаційна модель об’єкта автоматичного управління. Розглянуто комплекс питань щодо економіки та охороні праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158786
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Ігнатенко.pdf3,43 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.