Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158801
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стацевич, Кристіан | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-12T08:51:26Z | - |
dc.date.available | 2021-09-12T08:51:26Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-12 | - |
dc.identifier.citation | Стацевич К. В. Автоматизація процесів виробництва рослинного масла : кв. роб. … бакалавра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Стацевич Кристіан Володимирович. – Д.: НТУ «ДП», 2021. – 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158801 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт розробки: автоматизована система управління ділянкою рафінації олії. Мета: удосконалювати існуючі системи управління технологічними процесами для харчової промисловості. Викладена актуальність питання, визначені склад і функції автоматизованої системи управління ділянкою рафінації олії, запропоновані технічні рішення з використанням сучасних інженерних рішень, зроблений вибір елементної бази, визначена структура системи управління. В якості об’єкта управління виступає паровий котел ділянки дезодорації олії, для якої виконується розробка підсистеми автоматичного управління температурою олії. Вхідними параметрами об’єкту управління є сигнали управління для газового пальника який формує температур пару, клапан подачі пару. Вихідними параметрами об’єкту управління є температура пару на виході котла та температура масла в дезодораторі. Підсистема управління включає датчики температури масла в дезодораторі, датчик температури пару, газовий пальник, клапан подачі пару, пристрій управління та під’єднання до загально промислової мережі. Основними функціями системи є формування або реєстрування керуючого впливу який подається на об’єкт управління, реєстрування дійсного значення на виході об’єкта, візуалізація отриманих даних та їх надання у зручному для подальшої обробки виді. Система дослідження формує керуючий вплив у якості котрого виступає потужність пальника за рахунок якої виконується нагрів пару яким свою чергу виконується підігрів олії в дезодораторі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ «Дніпровська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | паровий котел ділянки дезодорації олії | uk_UA |
dc.subject | СИСТЕМА КЕРУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | КОНТРОЛЕР | uk_UA |
dc.title | Автоматизація процесів виробництва рослинного масла | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.identifier.udk | 681.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Стацевич.pdf | 2,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.