Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158865
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юхимчук, Владислав Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-23T09:08:12Z | - |
dc.date.available | 2021-09-23T09:08:12Z | - |
dc.date.issued | 2021-06-23 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/158865 | - |
dc.description.abstract | Об'єкт розробки: веб-додаток для автоматизації бізнес процесів готелю. Мета кваліфікаційної роботи: веб додатку за допомогою мови програмування Java. У вступі розглядається сучасний стан проблеми, конкретизується мета кваліфікаційної роботи, актуальність та галузь її застосування, уточняється постановка завдання. У першому розділі проаналізовано предметну галузь, визначено актуальність завдання та призначення розробки, сформульовано постановку завдання, зазначено вимоги до програмної реалізації, технологій та програмних засобів. У другому розділі проаналізовані наявні рішення, обрано платформи для розробки, виконано проектування і розробка програми, описана робота програми, алгоритм і структура її функціонування, а також виклик та завантаження програми, визначено вхідні і вихідні дані, охарактеризовано склад параметрів технічних засобів. В економічному розділі визначено трудомісткість розробленої інформаційної системи, проведений підрахунок вартості роботи по створенню програми та розраховано час на його створення. Практичне значення полягає у створенні веб-додатку, що допомагає більш ефективно вести бізнес. Актуальність інформаційної системи визначається великим попитом на подібні розробки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Розробка веб-сервісу для готельного бізнесу з використанням Java-сервлетів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yukhimchuk_Diploma.pdf | 974,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.