Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкірко, Дмитро-
dc.date.accessioned2021-09-25T09:47:35Z-
dc.date.available2021-09-25T09:47:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159014-
dc.descriptionОб’єктом дослідження є діяльність виробничого відділу косметичної компанії LOOKFANTASTIC та діяльність маркетингового відділу. Методи дослідження: метод головного критерію, метод послідовних поступок та метод згортки для рішення задачі багатокритеріальної оптимізації. Методи ковзного середнього, методи експоненціального згладжування для рішення задачі прогнозування. У інформаційно- аналітичному розділі наведено відомості про предмет дослідження, поставлені задачі дослідження та обрані методи їх розв’язання. У спеціальному розділі виконано рішення задач оптимізації плану виробництва та виконано прогнозування попиту на основі даних за минулий рік.uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи виробництва та поліпшення роботи особи, що приймає рішення.uk_UA
dc.description.abstractПрактична цінність отриманих результатів- це в першу чергу підвищення ефективності роботи компанії та поліпшення роботи особи, що приймає рішення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectОПТИМІЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectтеорія прийняття рішеньuk_UA
dc.subjectПРОГНОЗУВАННЯuk_UA
dc.titleОптимізація плану виробництва товарів косметичної компанії LOOKFANTASTIC та прогноз попиту на основні групи товарів в умовах підприємства роздрібної торгівліuk_UA
dc.title.alternativeПояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента Скірка Дмитра Юрійовича спеціальності 124 - Системний аналізuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бак_спец124_СкіркоД.pdf204,05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.