Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159019
Назва: «Розв’язання задач оптимізації прийняття рішень в умовах підприємства провайдера інтернет-послуг
Інші назви: Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента Антоненко Єлизавети Олексіївни спеціальності 124 - Системний аналіз
Автори: Антоненко, Єлизавета
Ключові слова: задача комівояжера;мінімізація;мурашиний алгоритм
Дата публікації: 2021
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є мінімізація капітальних та транспортних витрат на заміну старого телекомунікаційного обладнання у трьох районах.
Практична цінність отриманих результатів полягає у тому, що було отримано оптимальний план заміни обладнання на об’єкті дослідження та оптимальний маршрут руху монтажної бригади, що дозволяють мінімізувати грошові витрати підприємства та час роботи монтажної бригади.
Опис: Об’єктом дослідження є процес заміни телекомунікаційного обладнання провайдером послуг інтернет та зв’язку. Метою роботи є мінімізація капітальних та транспортних витрат на заміну старого телекомунікаційного обладнання у трьох районах. Предметом дослідження є діяльність по заміні обладнання та планування маршруту руху монтажної групи по отриманому оптимальному плану. Методи дослідження: метод динамічного програмування, мурашиний алгоритм. В інформаційно-аналітичному розділі проведено аналіз об’єкту дослідження, виділені головні проблеми на ньому та обрані методи для їх вирішення. У спеціальному розділі виконано рішення задач заміни обладнання та побудови оптимального маршруту руху монтажної бригади.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159019
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бак_спец124_АнтоненкоЕ.pdf710,23 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.