Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159030
Назва: «Підвищення ефективності роботи підприємства «Остапенко» за рахунок оптимізації логістичних процесів
Інші назви: Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи магістра студентки Литвинової Єлизавети Геннадіївни спеціальності 124 - Системний аналіз
Автори: Литвинова, Єлизавета
Ключові слова: задача оптимізації;логістика;транспорт;транспортна задача
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: аналіз економічних показників підприємства «Остапенко» та ефективності логістичних ланцюгів, розробка моделей та впровадження методів оптимізації логістичних процесів підприємства для підвищення ефективності його роботи.
Практична цінність роботи полягає в обґрунтуванні методів для розв’язку задачі оптимізації логістичних процесів, розробці програмного забезпечення, побудові релевантних моделей для поставленої задачі оптимізації задля підвищення ефективності роботи торговельних підприємств.
Опис: Об'єктом дослідження було обране торговельне підприємство «Остапенко», метою якої є оптово-роздрібна торгівля товарами продовольчої групи. Предмет дослідження: логістичні процеси транспортування продукції в залежності від попиту в межах підприємства «Остапенко». Економічний ефект від впровадження результатів дослідження очікується позитивним за рахунок використання суб’єктами господарювання приведеної в даній роботі реалізації алгоритмів для оптимізації витрат на перевезення продукції та вибору ефективного транспорту, що призведе до підвищення ефективності їх діяльності. В інформаційно-аналітичному розділі приведена характеристика об’єкту дослідження, виконаний аналіз основних економічних показників підприємства. Також проведена оцінка ефективності транспортно-логістичної системи об’єкту, проведений критичний аналіз робіт, присвячених оптимізації логістичних ланцюгів підприємств та виконана постановка задачі. У спеціальному розділі виконано дослідження об’єкту з ціллю отримання вихідних даних, обґрунтовано вибір методів для розв’язку поставлених задач, побудовано математичні моделі для реалізації поставленого завдання та представлено програмне забезпечення, що показує результати розв’язку задачі оптимізації логістичних процесів для підвищення ефективності роботи підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159030
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_маг_спец124_ЛитвиноваЕ.pdf228,65 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.