Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159035
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василенко, Юрій | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-26T15:34:19Z | - |
dc.date.available | 2021-09-26T15:34:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159035 | - |
dc.description | В інформаційно-аналітичному розділі розглянуто інформацію про саме підприємство, про продукцію, що ним випускається, виявлена проблема і причини її виникнення, а також проведений аналіз виробництва і фінансових результатів. Для аналізу були використані основні форми бухгалтерської звітності. В спеціальному розділі розв’язані математичні задачі про вибір найкращої стратегії виходу з кризи та вибір оптимального асортименту продукції, які відповідно вирішуються за допомогою методу аналізу ієрархій та методу головного критерію (задача багатокритеріальної оптимізації). | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи: впровадження заходів, які сприятимуть виведенню КП «Фаворит - 1» з фінансової кризи; вибір оптимального варіанту випуску продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | Предмет дослідження: стратегія управління підприємством. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МЕТОД АНАЛІЗУ ІЄРАРХІЙ | uk_UA |
dc.subject | дохід | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | метод головного критерію | uk_UA |
dc.title | Аналіз діяльності виробничого підприємства та вибір оптимального варіанту випуску продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Василенко Юрія Анатолійовича спеціальності 124 - Системний аналіз | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2020-2021 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_бак_спец124_ВасиленкоЮ.pdf | 296,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.