Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦарелунга, Владислав-
dc.date.accessioned2021-09-26T18:46:45Z-
dc.date.available2021-09-26T18:46:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159040-
dc.descriptionРозроблена модель дозволяє визначити оптимальний асортимент і план випуску готової продукції, що приносять максимальний прибуток на прогнозований період в умовах реального виробництва.uk_UA
dc.description.abstractМета дипломного проекту - розробка організаційних заходів щодо оптимізації випуску готової продукції.uk_UA
dc.description.abstractЗапропоновані організаційні заходи щодо оптимізації плану випуску готової продукції, розраховані показники економічної ефективності від застосування даних заходів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectпрогнозuk_UA
dc.subjectплан випускуuk_UA
dc.titleОптимізація асортименту готової продукції в умовах кондитерського виробництва.uk_UA
dc.title.alternativeПояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Царелунга Владислава Олеговича спеціальності 124 - Системний аналізuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_бак_спец124_ЦарелунгаВ.pdf158,54 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.