Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159061
Назва: Розробка фрагменту автоматизованої інформаційної системи обліку та контролю виробництва на підприємстві “АПК-ІНВЕСТ”
Автори: Андрузька, Анастасія Максимівна
Ключові слова: ТЕХНОЛОГІЧНА ПЛАТФОРМА, ВЕДЕННЯ БУХГАЛТЕРСКОГО, ПОДАТКОВОГО ТА УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ, МОВА ПРОГРАМУВАННЯ 1С: ПІДПРИЄМСТВО, АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ, КОНФІГУРАЦІЯ
Дата публікації: 16-чер-2021
Бібліографічний опис: Розробка фрагменту автоматизованої інформаційної системи обліку та контролю виробництва на підприємстві “АПК-ІНВЕСТ” :атестаційна робота бакалавра/ Андрузька А.М. - Дніпро 2021, 88с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт розробки: інформаційна система для обліку та контролю виробництва на підприємстві. Мета кваліфікаційної роботи: створення на базі програмного продукту “1С:Підприємство” автоматизованої інформаційної системи для обліку та контролю виробництва на підприємстві “АПК-ІНВЕСТ”. У вступі подано стан проблеми, здійснено аналіз аналогів, сформульована мета і підхід до виконання даної кваліфікаційної роботи, а також обґрунтована її актуальність та сформовані задачі, які потрібно вирішити. В першому розділі пояснювальної записки наведена інформація про характеристику та структуру підприємства “АПК-ІНВЕСТ”, описані основні вимоги до технічного та програмного забезпечення, проведено аналіз існуючих розробок з автоматизації інформаційних систем, сформовано комплекс задач щодо необхідності автоматизування підприємства. У другому розділі наведена проектна складова вирішення поставленого завдання, щодо розробки інформаційної системи, її реалізації як проекту; окрім того, наводятся задачі та підзадачі автоматизації, а також очікувані ризики, які можуть виникнути під час реалізації проекту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159061
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Андрузька 126-17-1.pdf2,09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.