Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159114
Назва: Комплексна кваліфікаційна робота: Розробка фрагменту АІС обліку та контролю виробництва молочної продукції на підприємстві "АПК-Амол"
Автори: Бескровна, Корнелія Дмитрівна
Ключові слова: АВТОМАТИЗОВАНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА, МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВА, КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА, ОБ'ЄКТНО-ОРІЄНТОВАНА МОВА С++
Дата публікації: 16-чер-2021
Бібліографічний опис: Комплексна кваліфікаційна робота: Розробка фрагменту АІС обліку та контролю виробництва молочної продукції на підприємстві "АПК-Амол" :атестаційна робота бакалавра/ Бескровної К.Д. - Дніпро 2021, 94с.
Короткий огляд (реферат): Об'єкт розробки: фрагменту АІС обліку та контролю виробництва молочної продукції на підприємстві «АПК-АМОЛ». Мета кваліфікаційної роботи: розробка автоматизованої системи контролю та управління виробництвом молочної продукції. У вступі подано стан проблеми, здійснено аналіз аналогів, сформульована мета і підхід щодо реалізації фрагменту відповідної АІС. В першому розділі наведені основні відомості про необхідність даної роботи, фронт робіт, визначення технологій, які будуть використані для виконання цілей кваліфікаційної роботи. У роботі використані сучасні підходи і застосовуються сучасні технології для роботи над даними щодо обліку та контролю відповідного виробництва У другому розділі наведена проектна складова вирішення завдання, у якій застосовані різні інструменти для виконання проектних рішень. Практичне значення кваліфікаційної роботи полягає в у тому, що наразі молочне виробництво слід розглядати не ізольовано, а як інтегровану складову частину логістичного ланцюга. Тільки такий підхід дозволить забезпечити успішне виконання основних функцій виробництва молочної продукції і досягнення високого рівня рентабельності підприємства «АПК-АМОЛ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159114
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_Бескровная_126-17-1.pdf948,03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.