Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159116
Назва: Розробка сайту для інформування та активної статистики захворювань на “COVID-19” у м. Дніпро
Автори: Ємець, Костянтин Юрійович
Ключові слова: САЙТ ДЛЯ ІНФОРМУВАННЯ ТА АКТИВНОЇ СТАТИСТИКИ, СТОРІНКИ САЙТУ, МЕТАМОВА SASS, ОНЛАЙН-КАРТА "MAPBOX", CSV ПАРСЕР "PAPA PARSE" ТА HTTP-БІБЛІОТЕКА PYTHON "REQUESTS"
Дата публікації: 16-чер-2021
Бібліографічний опис: Розробка сайту для інформування та активної статистики захворювань на “COVID-19” у м. Дніпро :атестаційна робота бакалавра/ Ємець К.Ю. - Дніпро 2021, 64с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт розробки: сайт довідкової інформації по “COVID-19” у м. Дніпро. Мета дипломної роботи: створення сайту для інформування та активної статистики захворювань на “COVID-19” у м. Дніпро. У вступі вказана мета дипломної роботи, обгрунтована її актуальність, конкретизовані завдання, які необхідно вирішити. У першому розділі пояснювальної записки наведено опис скриптової метамови SASS, онлайн-карт “Google Maps”, Mapbox, OpenStreetMap, 2GIS, CSV парсеру Papa Parse, HTTP-бібліотеки Python "Requests", визначені підстави для розробки, призначення розробки, вимоги до програмної розробки, вимоги до програмної документації, статистичні показники “COVID-19”, стадії та етапи розробки У другому розділі написано структуру сайту. Практична значимість даного проекту полягає в можливості його використання для підвищення рівня інформативності захворювань на коронавірусну інфекцію “COVID-19” у м. Дніпро.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159116
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_Ємець.К-126-17-1.pdf1,88 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.