Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159121
Назва: Конспект лекцій з дисципліни «Перехідні процеси в системах електропостачання». Частина І: «Електромагнітні перехідні процеси» для студентів спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"
Автори: Півняк, Г. Г.
Папаїка, Ю. А.
Ключові слова: аналіз перехідних процесів;параметри короткого замикання;синхронні машини;трифазне коротке замикання;вузол навантаження;поперечна несиметрія;електромагнітна сумісність
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Півняк Г. Г. Конспект лекцій з дисципліни «Перехідні процеси в системах електропостачання». Ч. 1. Електромагнітні перехідні процеси : для студ. спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / Г. Г. Півняк, Ю. А. Папаїка ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2021. – 164 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій описує теоретичні основи аналізу перехідних процесів в системах електропостачання при аварійних та анормальних режимах електричних мереж. Розкрито методи розрахунку струмів короткого замикання при симетричних та несиметричних пошкодженнях електрообладнання. Розглянуто режимні параметри перехідних процесів електричних мереж з урахуванням електромагнітної сумісності. Матеріал оформлено у максимально зручному для студентів вигляді, наведено глосарій та подано ілюстрації до кожної теми. Для швидкого оволодіння спеціальною термінологією окремо подано основні визначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159121
Розташовується у зібраннях:РВВ-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 Перехідні процеси _ Ч. 1 CD 1332.pdf18,85 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.