Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159320
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцентюк, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T08:26:45Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T08:26:45Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Яцентюк С. В. Брендинг, як фактор забезпечення конкурентних переваг продукції промислового призначення / Яцентюк С. В. // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України : Матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 31 травня - 2 червня 2012 р., м. Дніпропетровськ / Редкол. О. І. Амоша та ін. ; Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет". – Дніпропетровськ : НГУ, 2012. – Т. 2. – С. 46-48 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159320 | - |
dc.description.abstract | Сучасна маркетингова теорія трактує сутність поняття конкурентоспроможності підприємства, як його здатність посісти відповідну позицію на конкретному ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НГУ | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | продукція промислового призначення | uk_UA |
dc.subject | продукция промышленного назначения | uk_UA |
dc.subject | маркетингова теорія | uk_UA |
dc.subject | маркетинговая теория | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність підприємства | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспособность предприятия | uk_UA |
dc.title | Брендинг, як фактор забезпечення конкурентних переваг продукції промислового призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 330.341.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України: Матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 31 травня - 2 червня 2012 р., м. Дніпропетровськ. Т. 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проблемы.И.Перспективы..Т.2 NTB451989-46-48.pdf | 232,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.