Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорійчук, Анастасія-
dc.date.accessioned2021-11-30T19:59:26Z-
dc.date.available2021-11-30T19:59:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159614-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОбґрунтування напрямів інноваційного розвитку харчового підприємстваuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом_Борийчук.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.