Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159825
Назва: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки»
Інші назви: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки»
Автори: Мороз, Б. І.
Іванченко, О.В.
Реута, О.В.
Шевцова, О. С.
Ключові слова: Кваліфікаційна робота;магістр;121 Інженерія ПЗ;122 Комп'ютерні науки
Дата публікації: 2021
Видавництво: РВК НТУДП
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» / Б.І. Мороз, О.В. Іванченко, О.В. Реута, О.С. Шевцова; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”. – Дніпро : НТУ «ДП», 2021. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали розроблено для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» в написанні кваліфікаційної роботи. Методичні рекомендації визначають загальні вимоги до кваліфікаційної роботи, її приблизну тематику та структуру, правила оформлення та порядок підготовки роботи до захисту.
Опис: Кваліфікаційною роботою ступеня магістра є закінчена самостійна та оригінальна робота, яка містить сукупність результатів дослідження та положень, що автор захищає публічно. У роботі неприпустимі порушення етики наукового дослідження, серед яких: фальсифікація наукових даних, некоректні запозичення, порушення правил наукового цитування, привласнення чужих наукових ідей, спотворення наукових фактів та ідей інших дослідників та результатів власного дослідження, використання ненаукових та сумнівних, з академічної точки зору, джерел інформації та ін. Зміст роботи може складатися з результатів теоретичних та експериментальних досліджень, розробки нових рішень, методичних прийомів та методик вирішення науково-практичних задач в галузі інформаційних технологій, а також їх теоретичне обґрунтування. Кваліфікаційна робота повинна свідчити про здатність автора самостійно вести науковий пошук, використовуючи теоретичні знання та практичні навички, бачити професійні проблеми, вміти формулювати завдання дослідження, підбирати методи їх вирішення, планувати, організовувати і проводити дослідження, інтерпретувати його результати та формулювати висновки. Кваліфікаційна робота підлягає обов'язковому рецензуванню. Для проведення рецензування, робота надається одному або декільком рецензентам із числа осіб, які не є працівниками кафедри, на якій виконано випускну кваліфікаційну роботу. Рецензентами можуть бути фахівці-практики, науковці, викладачі закладів вищої освіти тощо. Рецензент проводить аналіз та надає на кафедру письмову рецензію стосовно зазначеної роботи. Дані методичні рекомендації визначають загальні вимоги до кваліфікаційної роботи, її приблизну тематику та структуру, правила оформлення та порядок підготовки роботи до захисту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159825
Розташовується у зібраннях:Кафедра програмного забезпечення комп’ютерних систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_вказівки_магістри_2021.pdf763,77 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.