Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПєткова, Є.-
dc.contributor.authorКоряшкіна, Л. С.-
dc.date.accessioned2022-01-19T09:00:15Z-
dc.date.available2022-01-19T09:00:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПєткова Є. Планування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію/ Є. Пєткова, Л. С. Коряшкіна // Молодь: наука та інновації : матеріали 9-ої всеукр. наук.-техн. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Дніпро, 11-12 листопада 2021 р. – Дніпро : НТУ ДП, 2021. - С. 216-217uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/159955-
dc.description.abstractРозрахунок потреби в персоналі, вочевидь, є частиною загального процесу планування в організації. Успішне кадрове планування ґрунтується на знанні відповідей на такі питання: 1) скільки працівників, якої кваліфікації, коли та де потрібно; 2) як можна залучити потрібний і скоротити чи оптимізувати використання зайвого персоналу; 3) як краще використовувати персонал відповідно до його здібностей, вмінь та внутрішньої мотивації; 4) як забезпечити умови для розвитку персоналу; 5) які витрати вимагатимуть заплановані заходи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.titleПланування чисельності персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk519.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 13 – Економіка і управління в промисловості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13_Петкова_НТУ_ДП_06112021.pdf200,71 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.