Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160218
Назва: | Планування численості персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію |
Інші назви: | ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студентки групи 124м-20-1 Пєткової Є.І. спеціальності 124 Системний аналіз |
Автори: | Пєткова, Єлізавета |
Ключові слова: | вплив факторів;сезонність;автоматизація |
Дата публікації: | 2022 |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі розглядається задача визначення кількості працівників, які мають обслуговувати певну кількість виробничих ліній на підприємстві протягом року з урахуванням плану виробництва продукції, рівномірного завантаження щотижневих виробничих потужностей, а також з можливістю мінімізувати витрати на оплату праці. |
Опис: | Мета роботи: розрахувати та зрозуміти скільки потрібно змін для певної кількості працівників на результатах діяльності компанії. Сфера застосування: компанія «Стол и стул». Ефективність роботи: Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розробки: результати дозволяють по наразі працюючим в компанії зробити передбачення з ймовірним найближчим добровільним звільненням та зрозуміти фактори, котрі впливають на результат моделі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160218 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_маг_спец124_ПєтковаЕ.pdf | 1,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.