Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160218
Назва: Планування численості персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студентки групи 124м-20-1 Пєткової Є.І. спеціальності 124 Системний аналіз
Автори: Пєткова, Єлізавета
Ключові слова: вплив факторів;сезонність;автоматизація
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): В даній роботі розглядається задача визначення кількості працівників, які мають обслуговувати певну кількість виробничих ліній на підприємстві протягом року з урахуванням плану виробництва продукції, рівномірного завантаження щотижневих виробничих потужностей, а також з можливістю мінімізувати витрати на оплату праці.
Опис: Мета роботи: розрахувати та зрозуміти скільки потрібно змін для певної кількості працівників на результатах діяльності компанії. Сфера застосування: компанія «Стол и стул». Ефективність роботи: Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розробки: результати дозволяють по наразі працюючим в компанії зробити передбачення з ймовірним найближчим добровільним звільненням та зрозуміти фактори, котрі впливають на результат моделі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160218
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_маг_спец124_ПєтковаЕ.pdf1,38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.