Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160220
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гайдар, Владислав | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-27T09:17:28Z | - |
dc.date.available | 2022-02-27T09:17:28Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160220 | - |
dc.description | Актуальність обраної тими полягає в тому, що ефективне управління запасами є однією з найважливіших на сьогодні задач на підприємстві. У інформаційна - аналітичному розділі проведено детальний аналіз господарської діяльності мережі закладів швидкого харчування «Пузата хата», наведено теоретичні відомості щодо дослідження і оптимізації діяльності підприємства, описано методи та алгоритми їх вирішення. У спеціальному розділі обрана модель управління запасами для одного із закладів швидкого харчування «Пузата хата», проведено аналіз асортименту, вирішено задачу аналізу продаж для обраного асортименту, а також вибрані оптимальні місця для розміщення нового закладу харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи: підвищення ефективності роботи мережі закладів харчування «Пузата хата» шляхом побудови системи управління запасами та вибору шляхів розвитку. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у можливості ефективного формування запасів на підприємствах з широким асортиментом продукції. За рахунок цього з’являється можливість значно зменшити обсяги сумарних витрат, пов’язаних із замовленням і зберіганням товарів. Також правильне розміщення допоможе нам здобути нових клієнтів і збільшити прибуток. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ABC-аніліз | uk_UA |
dc.subject | XYZ-аналіз | uk_UA |
dc.subject | прогнозування | uk_UA |
dc.subject | керування | uk_UA |
dc.subject | метод аналізу ієрархій | uk_UA |
dc.title | Аналіз діяльності та проведення оптимізаційних дій в умовах підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title.alternative | ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента групи 124м-20-1 Гайдара Владислава Володимировича спеціальності 124 Системний аналіз | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_маг_спец124_ГайдарВ.pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.