Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160223
Назва: Бізнес–аналіз вимог і розробка додатка для ринку транспортних перевезень
Інші назви: ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студента групи 124м-20-1 Мантрова Олексія Юрійовича спеціальності 124 Системний аналіз
Автори: Мантров, Олексій
Ключові слова: бізнес-логіка;MAVEN;api;програмний продукт
Дата публікації: 2022
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка та реалізація програмного додатка до месенджера, що автоматизує пошук, організацію та супровід пасажирських перевезень.
Практична цінність отриманих результатів полягає у скороченні часу пошуку попутників, за умови збереження зручного інтерфейсу для користувачів.
Опис: Об’єктом дослідження в роботі є процес розробки програмного додатка до месенджера, що автоматизує пошук, організацію та супровід пасажирських перевезень. В інформаційно–аналітичному розділі наведено аналіз об’єкту дослідження та ключових проблем на ньому. Поставлені задачі дослідження та обрано концепції їх розв’язання. У спеціальному розділі була сформована бізнес–логіка програми–бота, після аналізу актуальних проблем. По сформованій бізнес–логіці був написан програмній додаток для розв’язання існуючої проблеми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160223
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_маг_спец124_МантровА.pdf1,7 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.