Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФоменко, Владислав-
dc.date.accessioned2022-04-08T06:50:12Z-
dc.date.available2022-04-08T06:50:12Z-
dc.date.issued2022-04-06-
dc.identifier.citationФоменко В. О. Дослідження та синтез системи автоматичного керування процесом виробництва кисломолочних продуктів : кв. роб. … магістра зі спец. 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» / Фоменко Владислав Олексійович. – Д.: НТУ «ДП», 2022. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160279-
dc.description.abstractОб'єкт дослідження: Система керування температурою сирного згустку в коагуляторі. Мета роботи: створення системи керування температурою сирного згустку в коагуляторі. Керування температурою сирного згустку в коагуляторі здійснюється за допомогою зміни потужності електричного нагрівача, що розташований у водонагрівачі. Температура середовища у коагуляторі контролюється датчиком температури з діапазоном від -50 до 180ºС. Головними показниками при розробці системи керування температурним режимом при роботі коагулятора є: забезпечення постійного контролю за перебігом технологічного процесу, дотримання вимог, пред’явлених до системи керування, енерго- та ресурсозбереження, а також забезпечення безпеки роботи персоналу. Робота системи визначається показниками приладів на технологічному обладнанні. Використовуючи інформацію та результати виконання проекту бакалавра в кваліфікаційній роботі було визначено вимоги до проектованої системи керування, задачі, які повинна виконувати система керування, виконано синтез системи та вибір регулятора для забезпечення перебігу перехідного процесу згідно з визначеними вимогами та розроблено програмне забезпечення людино-машинного інтерфейсу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ «Дніпровська політехніка»uk_UA
dc.subjectСИСТЕМА, СИР, КОАГУЛЯТОР, ТЕХНОЛОГІЯ, СИНТЕЗ, РЕГУЛЯТОР, ЕКСПЕРИМЕНТ, ЛЮДИНО-МАШИННИЙ ІНТЕРФЕЙСuk_UA
dc.titleДослідження та синтез системи автоматичного керування процесом виробництва кисломолочних продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.identifier.udk681.5:004.94uk_UA
Розташовується у зібраннях:2021-2022 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магістерська робота_Фоменко.pdf2,65 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.