Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160317
Назва: | Удосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод») |
Інші назви: | Improving the organization of sales activities of a production enterprise (based on the materials of LLC "Pyriatyn Cheese Factory") |
Автори: | Палій, Тарас В'ячеславович |
Ключові слова: | МОТИВАЦІЯ, ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ, КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ, ПРЕМІЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ |
Дата публікації: | січ-2022 |
Бібліографічний опис: | Палій Т.В. Удосконалення організації збутової діяльності виробничого підприємства (за матеріалами ТОВ «Пирятинський сирзавод») / Т.В. Палій. Д. : НТУ «ДП», 2022. с. 106 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес удосконалення організації збутової діяльності підприємства в сучасних умовах. Мета роботи – теоретичні, методологічні та організаційно-економічні підходи до організації збутової діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено збут як складову частину господарської діяльності; розглянуто формування системи управління збутовою діяльністю виробничого підприємства; проаналізовано особливості прогнозування збуту виробничого підприємства; наведено основні напрями вдосконалення збутової політики виробничого підприємства; проведено аналіз ринку молочної продукції України; оцінено техніко-економічні показники господарської діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод»; проведено аналіз збутової діяльності та конкурентного оточення підприємства; наведено пропозиції щодо удосконалення збутової політики у ТОВ «Пирятинський сирзавод»; спрогнозовано обсяги реалізації продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» з використанням методів економіко-математичного моделювання; обґрунтовано доцільність впровадження нового продукту у ТОВ «Пирятинський сирзавод» та оцінено ефективність запропонованих заходів |
Опис: | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес удосконалення організації збутової діяльності підприємства в сучасних умовах. Мета роботи – теоретичні, методологічні та організаційно-економічні підходи до організації збутової діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено збут як складову частину господарської діяльності; розглянуто формування системи управління збутовою діяльністю виробничого підприємства; проаналізовано особливості прогнозування збуту виробничого підприємства; наведено основні напрями вдосконалення збутової політики виробничого підприємства; проведено аналіз ринку молочної продукції України; оцінено техніко-економічні показники господарської діяльності ТОВ «Пирятинський сирзавод»; проведено аналіз збутової діяльності та конкурентного оточення підприємства; наведено пропозиції щодо удосконалення збутової політики у ТОВ «Пирятинський сирзавод»; спрогнозовано обсяги реалізації продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» з використанням методів економіко-математичного моделювання; обґрунтовано доцільність впровадження нового продукту у ТОВ «Пирятинський сирзавод» та оцінено ефективність запропонованих заходів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160317 |
Розташовується у зібраннях: | 2021-2022 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Д_Палій.rar | 52,53 MB | Unknown | Переглянути/Відкрити | |
Титульні листи_Палій.pdf | 264,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.