Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160375
Назва: Застосування «ЛСТК» - легких сталевих тонкостінних конструкцій у галузі будівництва
Автори: Гудзик, М. А.
Іванова, Г. П.
Ключові слова: технологія;система;матеріали;будівля;конструкція
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Гудзик М. А. Застосування «ЛСТК» - легких сталевих тонкостінних конструкцій у галузі будівництва / Гудзик М. А., Іванова Г. П. // Перспективи розвитку будівельних технологій : матеріали 15-ї Міжнарод. наук.-практич. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 квітня 2021 р., м. Дніпро. - Дніпро : НТУ"ДП", - С. 64 - 68.
Короткий огляд (реферат): Технологія будівництва на основі легких сталевих тонкостінних конструкцій - це метод каркасного будівництва, що дозволяє зводити будівлі різного функціонального призначення в будь-який час року і при будь-яких кліматичних умовах. Поняття ЛСТК використовується, перш за все, для позначення каркасної технології будівництва з використанням сталевих тонкостінних (товщина до 4 мм) профілів і термопрофілей різних конфігурацій. Незважаючи на той факт, що дана система виникла ще в 1950 році 20 століття, вона продовжує бути популярною і сьогодні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160375
Розташовується у зібраннях:15-та Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів (2021)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гудзик.pdf359,98 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.