Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160470
Назва: Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна
Автори: Бойко, В. І.
Соснін, К. В.
Ключові слова: процес зволожування зерна;борошномельне виробництво
Дата публікації: 2022
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Бойко В. І. Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна / Бойко В. І., Соснін К. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 350.
Короткий огляд (реферат): Борошномельне, круп’яне виробництво забезпечує виробництво основних продуктів харчування людей – борошна, крупи, що містять у своєму складі важливі незамінні для людини поживні речовини. Об'єкт дослідження: процес зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2. Предмет дослідження – методи, моделі та інформаційне забезпечення при керуванні процесом зволожування зерна. Мета: підвищення якості процесу керування зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2, шляхом ідентифікації об’єкту керування та розробки системи автоматизованого керування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160470
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit-2022-350.pdf241,67 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.