Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160482
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбонос, Є. О.
dc.contributor.authorСлавінський, Д. В.
dc.date.accessioned2022-06-23T08:23:46Z
dc.date.available2022-06-23T08:23:46Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationГорбонос Є. О. Автоматизація виробництва морозива / Горбонос Є. О., Славінський Д. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 357-359.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160482
dc.description.abstractМорозиво як складний гетерогенний харчовий об’єкт, що є водночас піною, емульсією і суспензією, відрізняється агрегативною нестійкістю впродовж усього технологічного процесу виробництва та під час зберігання. Суміші морозива в процесі низькотемпературного оброблення змінюють агрегатний стан фаз і перетворюються на нові за структурою і формою зв’язків дисперсні системи. Впродовж одночасного інтенсивного охолодження та збивання сумішей з коагуляційним типом структури утворюється коагуляційнокристалізаційна структура морозива м’якого з подальшим її переходом у кристалізаційну, характерну для морозива загартованого. Однією з ключових фаз приготування морозива є фризерування.
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectфризеруванняuk_UA
dc.subjectавтоматизація виробництваuk_UA
dc.titleАвтоматизація виробництва морозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit-2022-357-359.pdf330,42 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.