Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160484
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмухівський, М. І.
dc.contributor.authorТкачов, В. В.
dc.date.accessioned2022-06-23T08:53:55Z
dc.date.available2022-06-23T08:53:55Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationДмухівський М. І. Автоматизація процесу керування виробництвом яблучного соку / Дмухівський М. І., Ткачов В. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 363-365.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160484
dc.description.abstractУкраїнський ринок соків і сокових напоїв в останні роки динамічно розвивається. Отже, для вітчизняних виробників соків і сокових напоїв існує значний потенціал, використання якого обмежується такими чинниками, як низький рівень купівельної спроможності українських споживачів та зростанням рівня конкурентної боротьби на цьому сегменті товарного ринку. При автоматизації виробництв харчової промисловості об'єктом автоматизації є не окремий технологічний процес чи агрегат, а технологічний комплекс зі складними взаємозв'язками між його підсистемами. Сучасні системи автоматизації харчової промисловості мають значні функціональні можливості, вдосконалені технічні параметри, та забезпечують різке підвищення надійності автоматизованих систем управління харчової промисловості, їх швидкодії та оперативності управління.
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectпастеризаторuk_UA
dc.subjectпідсистема керуванняuk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу керування виробництвом яблучного сокуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit-2022-363-365.pdf337,53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.