Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160599
Назва: | Автоматизація технологічного процесу заморожування риби |
Автори: | Флік, Д. В. Карпенко, О. В. |
Ключові слова: | рибна галузь;заморожування риби;камера шокової заморозки;холодоагент |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Видавництво НТУ "ДП" |
Бібліографічний опис: | Флік Д. В. Автоматизація технологічного процесу заморожування риби / Флік Д. В., Карпенко О. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 400. |
Короткий огляд (реферат): | Рибна галузь стрімко розвивається та не стоїть на місці. Попит на рибу та рибні продукти невпинно зростає, тому виникає необхідність у довготривалому її зберіганні. Основним методом консервування риби є заморожування. Але при недоброякісному зберіганні заморожена риба та рибні продукти можуть втратити свою цінність та якість. Об'єкт розробки – система автоматичного керування технологічним обладнанням − камерою шокової заморозки. Об'єкт дослідження – процес заморозки, зберігання, розморожування риби у камері шокової заморозки. Завдання дослідження – розробка моделі камери шокової заморозки, регульованій по каналу «тиск компресора → температура випарника». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160599 |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zvit-2022-400.pdf | 291,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.