Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯвтухов, А. В.
dc.contributor.authorВоскобойник, Є. К.
dc.contributor.authorСлавінський, Д. В.
dc.date.accessioned2022-06-27T08:55:47Z
dc.date.available2022-06-27T08:55:47Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationЯвтухов А. В. Автоматизація технологічного процесу виробництва сиропу / Явтухов А. В., Воскобойник Є. К., Славінський Д. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 401-403.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160605
dc.description.abstractЦукровий сироп є продуктом, який широко застосовується у багатьох галузях промисловості. Велике значення для стійкості сиропу має концентрація цукру. Важливою технологічною особливістю сироповарильного котла є суміщення процесів нагрівання, уварювання та випарювання рідини, яке дозволяє на виході отримувати продукт з високою концентрацією активних речовин, що точно відповідає рецептурі.
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво НТУ "ДП"uk_UA
dc.subjectцукровий сиропuk_UA
dc.subjectсироповарильний котелuk_UA
dc.subjectсуміщення процесів нагріванняuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу виробництва сиропуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit-2022-401-403.pdf338,91 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.