Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Явтухов, А. В. | |
dc.contributor.author | Воскобойник, Є. К. | |
dc.contributor.author | Славінський, Д. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-27T08:55:47Z | |
dc.date.available | 2022-06-27T08:55:47Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Явтухов А. В. Автоматизація технологічного процесу виробництва сиропу / Явтухов А. В., Воскобойник Є. К., Славінський Д. В. // Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року) – Дніпро : НТУ «ДП», 2022. – С. 401-403. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160605 | |
dc.description.abstract | Цукровий сироп є продуктом, який широко застосовується у багатьох галузях промисловості. Велике значення для стійкості сиропу має концентрація цукру. Важливою технологічною особливістю сироповарильного котла є суміщення процесів нагрівання, уварювання та випарювання рідини, яке дозволяє на виході отримувати продукт з високою концентрацією активних речовин, що точно відповідає рецептурі. | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво НТУ "ДП" | uk_UA |
dc.subject | цукровий сироп | uk_UA |
dc.subject | сироповарильний котел | uk_UA |
dc.subject | суміщення процесів нагрівання | uk_UA |
dc.title | Автоматизація технологічного процесу виробництва сиропу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zvit-2022-401-403.pdf | 338,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.