Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160820
Назва: Безпека електронної комерції
Автори: Пістунов, І. М.
Кочура, Є. В.
Ключові слова: електронна комерція;безпека діяльності;електронна торгівля
Дата публікації: 2014
Видавництво: НГУ
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Безпека електронної комерції [Електронний ресурс]: навч. посібн. / І. М. Пістунов, Є. В. Кочура ; Нац. гірн. ун–т. – Електрон. текст. дані. – Д. : НГУ, 2014. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано інформацію про загальні проблеми безпеки діяльності, пов’язаної з електронною комерцією у всіх її аспектах, що може бути корисним для державних підприємств, комерційних структур, банків і приватних осіб. Матеріал книги включає завдання для самостійної роботи, тому він може слугувати і як посібник для практичних чи лабораторних занять із застосуванням комп’ютерної техніки. Адресовано студентам вищих навчальних закладів, але може стати в пригоді фінансистам, економістам, плановикам, менеджерам та маркетологам. Зміст посібника базується на літературних джерелах вітчизняних, зарубіж-них авторів, ресурсах Інтернету та на досвіді викладання дисципліни «Безпека електронної комерції» в Державному ВНЗ «НГУ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160820
Розташовується у зібраннях:РВВ-2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_E_K_IIiCTYHOB CD 1383.pdf1,94 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.