Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160829
Назва: Фінансово-економічні розрахунки на персональному комп’ютері
Автори: Пістунов, І. М.
Попова, І. С.
Ключові слова: електронна таблиця Excel;електронна таблиця;кредит;депозит;вартість грошей;економічні розрахунки
Дата публікації: 2017
Видавництво: НГУ
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Фінансово-економічні розрахунки на персональному комп'ютері [Електронний ресурс] / І. М. Пістунов, І. С. Попова ; М-во освіти і науки України. Держ. вищий навч. закл. "Нац. гірничий ун-т".- Д. : НГУ, 2017.- 124 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику описані всі фінансові функції електронних таблиць Excel та подано приклади розрахунків відсоткових ставок кредиту, депозиту, чистої приведеної вартості грошей, амортизації, тощо. Наведено опис того, як формули економічних розрахунків перевести в електронну форму, використовуючи програмний комплекс Excel, що дозволяє прискорити процес розрахунків та підвищити їх точність. У навчальному посібнику завдання для самостійного виконання, тому він може слугувати і як посібник для практичних чи лабораторних занять із застосуванням комп’ютерної техніки. Книга призначена для студентів вищих навчальних закладів і може бути корисною для фінансистів, економістів, плановиків, менеджерів та маркетологів. Посібник базується на літературних джерелах вітчизняних, зарубіжних авторів, ресурсах Інтернету та на досвіді викладання дисципліни «Фінансово-економічні розрахунки на персональному комп’ютері» в Державному ВНЗ «НГУ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/160829
Розташовується у зібраннях:РВВ-2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FERPCD 1380.pdf1,71 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.