Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПістунов, Ігор Миколайович-
dc.contributor.authorГоробець, Єлизавета Юріївна-
dc.date.accessioned2022-07-07T07:23:17Z-
dc.date.available2022-07-07T07:23:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПістунов І.М. Використання методики знайдення рівноважних цін в ресторані / Пістунов Ігор Миколайович, Горобець Єлизавета Юріївна // Наукові перспективи. – 2022. – No 2(20). – С. 312-322.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161000-
dc.description.abstractРесторанний бізнес є перспективним напрямком для здійснення довгострокових інвестицій, середній прибуток яких складає 15 – 20%. Такий вид бізнесу є одним з найскладніших, тому лише наявність капіталу не гарантує успіх. На сьогодні Україна зберігає тенденції збільшення громадських зон та кількості закладів громадського харчування. Багато ресторанів закриваються, але на зміну їм завжди приходять нові, саме тому можна аналізувати ресторанний ринок нескінченно. За результатами з січня по вересень 2021 року обсяг торговельних надходжень ресторанного ринку в Україні становив приблизно 19,3 млрд. грн. або близько 695,8 млн. дол., що приблизно на 6 млрд. грн. або $218,9 млн., понад 45,9% – перевищує аналогічні показники 2020 року. Особливо актуальним становиться питання про те, як втриматися на ринку та зайняти лідируючу позицію, не зазнавши краху.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнорма прибутковостіuk_UA
dc.subjectцінаuk_UA
dc.subjectекономіко-математична модельuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectчисло Фібоначчіuk_UA
dc.titleВикористання методики знайдення рівноважних цін в рестораніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk334.02uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та економічної кібернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gorobets.pdf430,64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.